Jak zarezerwować nick na serwerze ?
Należy wejść na serwer i wpisać w say rezerwacja następnie wybrać "Dodaj rezerwację" i uzupełnić pola
Jak wejść na zarejestrowany nick na serwerze ?
Należy przed wejściem na serwer wpisać w konsoli (~) taką treść setinfo _res hasło
Dostałem bana z powodem "Wrzuć Screeny na forum multimods.pl". Co dalej ?
Admin postanowił sprawdzić czystość twojej gry. W folderze z CS "cstrike"/"cstrike_polish" w przypadku NonSteama "cstrike_polish" w przypadku Steama pojawiło się 4 lub 5 screenów z nazwą mapy. Screeny te Powinieneś wrzucić na hosting PicShare. Następnie musisz założyć temat w dziale Skargi/Bany na serwerze na którym bana dostałeś.Pamiętaj aby zastosować się do wzoru inaczej twoja prośba nie będzie rozpatrzona. Na wrzucenie tych ssów masz 24h od czasu zbanowania.
Dokladny opis wrzucania screenshotow znajduje sie tu:
Jak sprawdzić za co dostaliśmy bana ?
Wejdź w zakładkę Amxbans - Następnie wyszukaj swój nick w wyszukiwarce i znajdź powód
Jak zrobić ss'a konsoli ?
Wpisz w konsoli (~) komendę snapshot
Jak zmienić nick na forum ?
Wejdź w Ustawienia swojego konta, znajdź Nazwa wyświetlana i tutaj podaj swój nowy nick na forum
Jak kupić slota/expa/vipa/bonusy itp. ?
Wejdź na sklep MultiMods następnie zaloguj się danymi logowania z forum i wybierz opcję, która Cię interesuje
Jak otrzymać przebaczenie ?
Wejdź na dział następnie wybierz opcję, która Cię interesuje
Jak otrzymać admina ?
Wejdź na dział następnie wybierz opcję, która Cię interesuje
Jak otrzymać kanał na TeamSpeak 3 ?
Wejdź na dział następnie w nazwie tematu napisz swoją nazwę kanału oraz po przecinku swój numer: DatabaseID, który znajdziesz po kliknięciu na swój nick na naszym serwerze TS3
Jak zareklamować naszą sieć ?
Wejdź tutaj: i skopiuj kod reklamy. Tak skopiowany kod możesz bezpośrednio wklejać na różne fora
Jak odtworzyć demo z HLTV ?
Wejdź tutaj: i pobierz demo. Będzie ono w formacie .gz , dlatego też musisz je wypakować (winrarem). Kiedy wypakujesz będziesz miał przykładowo:"nazwa.dem". Takie wypakowane demo musisz wrzucić do cstrike lub cstrike_polish. Następnie uruchamiasz CSa i wpisujesz w konsoli (~) viewdemo nazwa lub playdemo nazwa. Celowo nie wpisałem playdemo nazwa.dem oraz viewdemo nazwa.dem, ponieważ tak wam nie zadziała. Pamiętajcie, żeby nie pisać rozszerzenia .dem w konsoli!
Witamy na MultiMods.pl - Centrum serwerów gier
![]() |
Przeglądasz forum jako gość. Pamiętaj, że dopóki się nie zarejestrujesz nie będziesz mógł w pełni uczestniczyć w życiu forum.
Dzięki rejestracji będziesz mógł:
|
Guest Message by DevFuse
Brak odpowiedzi do tego tematu
Napisano 08 kwiecień 2011 - 22:59

Pamiętajcie, że NIE rozwiązuje ŻADNYCH spraw na GG dotyczących forum i serwerów. Jeśli masz jakieś pytanie pisz na forum lub PW.
Czas odpowiedzi z mojej strony waha się w zależności od 5minut do 2miesięcy.
Jeśli piszesz już na GG zachowaj minimum kultury i przedstaw się, a następnie opisz problem!
Nie odpisuje na wiadomości typu:"jesteś?","mam problem","ej", itd.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Logowanie »

Temat jest zamknięty
Do góry
Cytuj selektywnie