Witamy na MultiMods.pl - Centrum serwerów gier
![]() |
Przeglądasz forum jako gość. Pamiętaj, że dopóki się nie zarejestrujesz nie będziesz mógł w pełni uczestniczyć w życiu forum.
Dzięki rejestracji będziesz mógł:
|
Napisano 13 maj 2012 - 13:55
- 2pac - przyjęty (ze względu na znikomą ilość mappersów)
- Na5tyk - przyjęty
- Bakuu - przyjęty (podziel sobie prace na support i mappers, żeby było wszyskto zrobione)
- ZioberLbk - przyjęty (podziel sobie prace na support i mappers, żeby było wszystko zrobione)
Gratuluję wszystkim przyjętym.
Rekrutacja nadal otwarta. Zapraszam do składania podań.
Proszę H@ o dodanie rangi.
Dostaniecie wiadomość informującą o zadaniach.
Cytat

Aktualny postęp w robieniu kamp na mapach serwera EB:
cs_italy - 100% [|][|][|][|][|][|][|][|][|][|]
de_dust2 - 100% [|][|][|][|][|][|][|][|][|][|]
Ukończone mapy: -
Mapy w planach: de_fence, de_contra_aig, eb_dust, cs_assault, de_cpl_mill, awp_map, de_train
Napisano 14 maj 2012 - 20:00
Nick z Forum: Giovanni Dziadzia (dawniej MyFrag)
Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na wstawianie map ? Zawsze 1h dziennie wygospodaruje
Czy jesteś osobą odpowiedzialną ? Sadzac po moich rangach, ktore mam, moge smialo stwierdzic, ze tak.
Czy znasz sie na mapach cs'a ? Niezbyt
Dlaczego właśnie ty? Chcialbym sprobowac swoich sil w roli mappersa, bylem (co prawda krotko, ale bylem) juz mappersem, wiem, jak wyglada ta praca. Jezeli moje podanie zostanie odrzucone z powodu ilosci rang, jakie posiadam; trudno, przezyje, jednak chce zaznaczyc, ze tzw. "zbieraczem rang" nie jestem.
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Słoń - WSRH
user => adverts => @dm + adverts => @dm => @dm + kadrowy=> kadrowy => @dm + kadrowy => kadrowy + adverts => adverts => adverts + supporter AMX => adverts + supporter AMX + VIP => adverts + supporter AMX + VIP + mappers => przyjaciel => supporter gier + @dm => supporter gier + @dm +@zm
Napisano 14 maj 2012 - 20:36
- Giovanni Dziadzia - przyjęty
Gratuluję wszystkim przyjętym.
Rekrutacja nadal otwarta. Miejsce jeszcze dla 2-3 mapperów Zapraszam do składania podań.
Proszę H@ o dodanie rangi.
Dostaniecie wiadomość informującą o zadaniach.
Cytat

Aktualny postęp w robieniu kamp na mapach serwera EB:
cs_italy - 100% [|][|][|][|][|][|][|][|][|][|]
de_dust2 - 100% [|][|][|][|][|][|][|][|][|][|]
Ukończone mapy: -
Mapy w planach: de_fence, de_contra_aig, eb_dust, cs_assault, de_cpl_mill, awp_map, de_train
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Logowanie »

Do góry
Cytuj selektywnie